*ΔΩΡΕΕΣ*

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ

     

 

 

 

 Στο Γυμνάσιο - Λύκειο Σούρπης εδώ και λίγα χρόνια έχουν καθιερωθεί χρηματικά έπαθλα στους απόφοιτους Λυκείου και στους αριστούχους του Γυμνασίου. Οι δωρητές αυτών των επάθλων είναι τρείς και είναι οι ακόλουθοι:

 

  1. Πρώτος δωρητής είναι ο κύριος Γεώργιος Χουλιαράς ο οποίος προσφέρει τα τελευταία χρόνια στους απόφοιτους Λυκείου Σούρπης, υποτροφία. Αποφάσισε να δίνει το χρηματικό ποσό των  3.000euro σε οικογένειες με βιοποριστικά προβλήματα.

*Το 2005, την πρώτη χρονιά, η απόφοιτη Μακρή Ευαγγελία έλαβε το παραπάνω ποσό και τώρα σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Ιωαννίνων.

*Το 2006, τη δεύτερη χρονιά, ο απόφοιτος Χριστέλος Γεώργιος έλαβε το ίδιο ποσό και τώρα σπουδάζει στο Φυσικό Θεσσαλονίκης.

 

 

  1. Δεύτερος δωρητής είναι ο κύριος Αθανάσιος Δημαρέλος που θέλησε από το 2006 να δίνει στους αριστούχους μαθητές του Γυμνασίου από 300euro. Με αυτή την απόφαση κατάφερε να ενθαρρύνει τους μαθητές ώστε όλοι τους να έχουν υψηλές επιδόσεις στα μαθήματά τους. Οι μαθητές είναι:

*Στην Α΄ Τάξη Γυμνασίου η μαθήτρια Σακκά Σταυρούλα με βαθμολογία 19 10/13.

*Στην Β΄ Τάξη Γυμνασίου οι μαθήτριες Γκατζιά Βασιλική και Κατσάνου Χριστίνα οι οποίες ισοψήφησαν με βαθμολογία 19 6/13 και μοιράστηκαν το χρηματικό έπαθλο.

*Στην Γ΄ Τάξη Γυμνασίου ο μαθητής Βατάλης Κωνσταντίνος με βαθμολογία 19 12/13.

 

3.  Τρίτος δωρητής είναι η Εθνική Τράπεζα προς τιμήν του αείμνηστου Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Ιωάννου Δροσοπούλου (1870-1939), που καταγόταν από την Σούρπη. Καθιερώνει χρηματικό βραβείο 3000euro που θα δίνεται κάθε χρόνο στον αριστούχο τελειόφοιτο του σχολείου. ΟΙι μαθητές είναι:

  *Το 2007 η μαθήτρια Παληοπούλου Ιωάννα.

 

 

    Τέλος τους ευχαριστούμε πολύ για την κίνησή τους. Είναι τιμή μας που έχουμε αυτούς τους δύο γενναιόδωρους ανθρώπους στο χωριό μας.